Bel ons: +31 599483020

Faq

Wij proberen u via alle pagina's hier een zo goed mogelijk beeld te geven wie Scholte's Metaalbewerking is en wat wij voor u zouden kunnen doen. Het kan natuurlijk altijd dat er nog vragen zijn die wij nog niet hebben beantwoord. Een opsomming van veel gestelde vragen kunt u hieronder lezen:

- Wat zijn de voordelen van het gebruik van rolcontainers?

Als u kiest voor het gebruik van rolcontainers i.p.v. pallet transport kunt u over het algemeen meer volume transporteren omdat u tot 1500mm of wel tot 1700mm aan nuttige hoogte kunt laden. Sommige rolcontainers kunnen nog hoger worden beladen. Alle goederen zijn rollend, dus gemakkelijk te verplaatsen voor "vertrek" of na "aankomst". 

- Lege emballage, wat doe ik daar mee? Lege rolcontainers nemen veel ruimte in.

Afhankelijk van het type rolcontainer dat u zou kiezen, kunt u ze demonteren ( klemhekken uit de onderstellen halen) en deze verzamelen in een paar rolcontainers die u niet demonteert. Stapel de losse onderstellen op en u heeft hele compacte retour embalage. Maar het kan eenvoudiger. Als u voor een nestbare rolcontainer zou kiezen. Met enkele handelingen kunt u deze containers compact achter elkaar wegzetten. Vraag ons om advies.

- Welk type rolcontainer past het beste bij mijn logistiek?

Door zorgvuldig te inventariseren hoe uw logistieke proces eruit ziet kan er tot een shortlist van types rolcontainers worden gekomen. Bent u actief in de voedingsmiddelen industrie, dan kan een kunststof rolcontainer bodem voor u de oplossing zijn. Een stalen onderstel is wellicht ook een optie. Dit alles omdat u moet voldoen aan HACCP normen. Transporteert u goederen die relatief diefstal gevoelig zijn, dan zijn security maatregelen op zijn plaats. Een compleet af te sluiten container is dan gewenst. En als u juist producten die afwijkende maten hebben getransporteerd wilt hebben, dan gaan wij aan de slag voor u met een oplossing op maat.

- Wat voor wielen moet ik kiezen onder de rolcontainers?

Dit is afhandelijk van veel zaken. Over het algemeen is te zeggen dat een wiel met een rubber loopvlak stiller is in gebruik, en dat een harder wiel, laten we zeggen, een polyamide wiel, een lagere rolweerstand heeft. Ook de temperatuur waarin de rolcontainer wordt gebruikt is van invloed op de rolweerstand van de container. Het is dus de kunst om een wiel te kiezen dat het beste past bij het gebruik. Wij geven u graag advies op maat.

Innovatie met
Scholte metaal
Scholte Metaalbewerking is een bedrijf dat het verschil maakt.
Vacatures
TwitterFacebookLinkedIn

Scholte Metaal Video

Stuur ons een offerte