Bel ons: +31 599483020

Nieuws

Wij helpen u de drukste periode van het jaar door!

Black Friday, Sinterklaas, Kerst, de jaarwisseling… Allerlei momenten tijdens de laatste maanden van het jaar waarbij consumenten massaal pakketjes bestellen. En nu we sinds maart al met veel beperkende maatregelen te maken hebben vanwege het Covid-19 virus, maken steeds meer consumenten gebruik van het gemak van webshops. Dit zorgt natuurlijk voor veel drukte bij de webwinkels, maar ook bij de transporteurs en pakketbezorgers. Om deze logistieke drukte aan te pakken, stijgt de vraag naar rolcontainers in deze tijd van het jaar enorm.

Scholte Metaal biedt de optie om tijdens deze piekmomenten uw rolcontainerbestand uit te breiden. Door middel van het huren van rolcontainers hoeft u geen grote investeringen te maken aan het einde van het jaar en heeft u snel een oplossing voor uw logistieke probleem.

De voordelen van het huren van rolcontainers bij Scholte Metaal zijn:

 • We verhuren zowel kleine als grote oplages;
 • Alle verschillende types zijn direct uit voorraad leverbaar;
 • De rolcontainers zijn in goede staat;
 • We kunnen ze voor u brengen en halen tegen een kleine meerprijs;

Ook is het erg belangrijk om de staat van uw rolcontainers goed te onderhouden. Door ze te onderhouden en te repareren waar mogelijk kunt u langer gebruik maken van uw middelen en hoeft u geen extra investeringen te maken in nieuwe exemplaren. Wij halen de containers bij uw op of u levert ze bij ons aan en wij repareren ze voor u zodat u ze weer snel in gebruik kan nemen.

Heeft u op dit moment ook een tijdelijk tekort aan rolcontainers of wilt u graag uw logistieke middelen laten repareren? Neem dan contact op met de verkoopafdeling door te mailen naar sales@scholte-metaal.nl of bel naar +31 599 48 30 22. Wij helpen u graag verder!
De ultieme rolcontainer voor uw groente en fruit!

Wat hebben appels, peren, bloemkool en spinazie allemaal met elkaar gemeen? Het klopt dat je ze niet met elkaar kunt vergelijken, maar er is nog een overeenkomst. U, als fruit- of groenteboer, weet het waarschijnlijk al. Al deze fruit- en groentesoorten moeten uiterlijk in oktober geoogst worden! Voor ons de reden om vandaag onze AGF rolcontainer uit te lichten. 

Deze rolcontainer is namelijk geschikt voor het transporteren van uw groente en fruit. De buitenmaat van de rolcontainer is 870 mm x 600 mm x 1895 mm en de nuttige afmeting bedraagt 821 mm x 600 mm x 1700 mm. De rolcontainer heeft een stalenonderstel met gaasinterieur en is opgebouwd uit 2 klemhekken met buisinterieur en is voorzien van een blanco notitieplaat. 

Waarom de AGF rolcontainer van Scholte Metaal?

 • De rolcontainer is duurzaam doordat hij thermisch verzinkt is, waardoor hij niet snel roest. 
 • De rolcontainer is "Made in Holland"!
 • Het onderstel en de klemhekken kunnen worden voorzien van de bedrijfsnaam, wat uw herkenbaarheid vergroot.
 • Er zijn diverse wielensets, klembanden en legborden leverbaar afgestemd op uw wensen. 

Nog niet overtuigd, maar heeft u wel een AGF rolcontainer nodig? Schroom ook dan niet om met ons contact op te nemen. Wij zijn namelijk in staat om AGF rolcontainers te maken die speciaal aan uw wensen voldoen! Dus bel ons op +31 599 483 020 of stuur uw vragen naar sales@scholte-metaal.nl. Wij helpen u graag!
4 tips voor een coronaproof horecagelegenheid

Inmiddels is het terras alweer twee weken lang geopend en het zat vanaf de eerste dag al direct stampvol. Het mooie weer zorgt ervoor dat we zin hebben in een lekker drankje en sociaal contact. Dat laatste begint alleen wel wat uit de hand te lopen, want dit weekend kopte de NOS dat we het steeds moeilijker vinden om de coronamaatregelen na te leven. Dit brengt horecaondernemers in de problemen, waardoor ze soms zelfs hun zaak moeten sluiten. Daarom geven we in deze blog 4 tips over hoe u ervoor kan zorgen dat uw gasten en bedienden zich toch aan de maatregelen kunnen houden:

Tip 1 // Laat uw gasten hun handen ontstmetten voor binnenkomst

Het desinfecteren van de handen is cruciaal om de hygiëne te waarborgen. Naar aanleiding van een artikel van nu.nl schijnt het wassen van de handen effectiever te zijn dan een handdesinfectiegel. Volgens hoogleraar Levensmiddelenmicrobiologie Marcel Zwietering is handgel minder effectief als handen niet vooraf gereinigd zijn met water en zeep. Hij legt uit dat op je handen vuil en vet zit en als je dat er niet eerst afwast met water en zeep, de desinfecterende stoffen juist dat vuil en vet aangrijpen. 

Onze mobiele wastafel biedt daarom de uitkomst. U kunt de wastafel op elke gewenste locatie plaatsen en door de voetpomp hoeft de gebruiker de wastafel niet aan te raken. Ook is er geen vast waterpunt, afvoer of elektriciteit nodig. Tot slot kan er nog een prullenbak worden toegevoegd. 

Tip 2 // Serveer het eten met een roomservice trolley

Momenteel is het onmogelijk om eten uit te serveren en tegelijkertijd ook afstand te bewaren. Om toch de anderhalve meter afstand te houden, is het gebruik van een roomservice trolley een goede oplossing. De bediende kan de trolley voor de tafel rijden en zo kunnen de gasten de gerechten van de trolley afnemen. 

Door onze ervaring met het ontwerpen en produceren van dolly's zijn we bij Scholte Metaal ook in staat om een dergelijke roomservice trolley te maken. We horen graag wat uw wensen zijn met betrekking tot materiaal, afmetingen en wielen!

Tip 3 // Laat uw bedienden mondkapjes dragen

Omdat het allemaal wat afstandelijk is, begrijpen we dat u toch zo persoonlijk mogelijk wilt blijven. Laat u uw bedienden uitleggen wat voor heerlijk gerecht uw kok heeft bereid? Zorg er dan voor dat uw bedienden een mondkapje dragen om aerosolen niet verder te laten verspreiden. 

Tip 4 // Gebruik mobiele plexiglasschermen om zoveel mogelijk plek te creëren

Bij Scholte Metaal begrijpen we dat uw omzet de afgelopen tijd hard achteruit is gegaan en nu u weer open mag u uw restaurant graag zo gevuld mogelijk ziet. Met mobiele plexiglasschermen kunt u ze op elke plek neerzetten en hoeven klanten geen anderhalve meter afstand te houden, omdat het plexiglas ze beschermd. Ongezellig? Dat begrijpen we wel. U kunt daarom ook hoge plantenbakken gebruiken als scheidingswand om toch een gezellige sfeer te creëren. 

Bent u geïnspireerd geraakt door alle mogelijkheden die er zijn? Neem dan contact met ons op via sales@scholte-metaal.nl of bel ons +31 599 483 020. Wij helpen u graag verder! 
We mogen het terras weer op!

We mogen weer! Met smart hebben we zitten wachten op het moment dat we het terras weer op konden. Op de eerste dag van de heropening zat het dan ook direct bomvol, voor zover dat kon met de maatregel om anderhalve afstand te bewaren. Bij horecagroothandels stroomden bestellingen van klanten de dagen van te voren snel binnen. En vanwege het goede weer en de zomervakantie in aantocht zal het terras nog goed gevuld blijven en de drukte van nieuwe bestellingen niet verdwijnen. 

U zult op dit moment ongetwijfeld een piek voelen in uw logistiek proces. Door de extra bestellingen van klanten zal u (tijdelijk) meer rolcontainers nodig hebben om alle producten te vervoeren. U kunt dit bij Scholte Metaal opvangen door onze rolcontainers te huren. Het huren van rolcontainers heeft meerdere voordelen:

 • We verhuren zowel kleine als grote oplages;
 • Er zijn verschillende types direct uit voorraad leverbaar;
 • De rolcontainers zijn in goede staat;
 • Brengen en halen is mogelijk tegen een kleine meerprijs. 

Daarnaast kunnen we uw defecte rolcontainers ook repareren, zodat u er nog langer gebruik van kunt maken. Wel zo duurzaam! 

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via +31 599 483 020 of via sales@scholte-metaal.nl. 
Handen wassen of desinfecterende handgel? Wij hebben het antwoord!

Door middel van verschillende maatregelen is er de afgelopen maanden alles aan gedaan om het coronavirus in te dammen. Maatregelen zoals het houden van anderhalve meter afstand en het schoonmaken van de handen blijken effectief te zijn. Al heeft laatstgenoemde maatregel enkele vragen opgeroepen, want wat is de beste manier om je handen schoon te maken?

Je kunt simpelweg je handen reinigen met water en zeep, maar er bestaan ook allerlei desinfecterende handgels op de markt. Uit een artikel van nu.nl blijkt dat handen wassen toch de meeste effectieve oplossing is. Volgens hoogleraar Levensmiddelenmicrobiologie Marcel Zwietering is handgel minder effectief als handen niet vooraf gereinigd zijn met water en zeep. Hij legt uit dat op je handen vuil en vet zit en als je dat er niet eerst afwast met water en zeep, de desinfecterende stoffen juist dat vuil en vet aangrijpen. 

Aan de andere kant is het niet altijd mogelijk om overal je handen te wassen. Daarom hebben wij bij Scholte Metaal de mobiele wastafel ontwikkeld! De mobiele wastafel is geschikt voor het wassen van de handen op elke gewenste locatie. Hiernaast biedt de wastafel nog veel meer voordelen:

 • Door de voetpomp hoeft de gebruiker de wastafel niet met de handen aan te raken, waardoor de hygiëne gewaarborgd wordt. 
 • Het systeem kan geheel autonoom functioneren. Er is geen vast waterpunt, afvoer of elektriciteit nodig. 
 • De mobiele wastafel is duurzaam doordat hij elektrolytisch verzinkt is, waardoor hij een lange levensduur heeft. Daarnaast is de wastafel ook verkrijgbaar in rvs. 
 • De wastafel is 'Made in Holland'. 
 • Er kan een prullenbak toegevoegd worden afgestemd op de wensen van de klant. 
 • De wastafel is personaliseerbaar, wat uw herkenbaarheid vergroot.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mobiele wastafel? Neem dan contact op met ons verkoopteam via sales@scholte-metaal.nl of bel ons op +31 599 483 020. Wij helpen u graag!
Onze blogs/artikelen zijn geschreven naar de meest actuele informatie en kennis. Mocht hier onverhoeds toch achterhaalde informatie in staan, dan zijn wij hier niet voor aansprakelijk.

Innovatie met
Scholte metaal
Scholte Metaalbewerking is een bedrijf dat het verschil maakt.
Vacatures
TwitterFacebookLinkedIn

Scholte Metaal Video

Stuur ons een offerte