Bel ons: +31 599483020

Innovatie

Scholte Metaal is een bedrijf dat het verschil maakt. Dit doen wij onder andere door bij u als klant vragen stellen die er toe leiden dat wij samen met u tot een optimale oplossing komen voor uw logistieke vraagstukken. Een product dat maximaal aansluit bij uw wensen. Dit kan betekenen dat wij voor u een nieuw ontwerp op maat gaan maken.

Innovatie door Scholte Metaa  Innovatie door Scholte Metaal

Dankzij onze eigen research en development afdeling die de beschikking heeft over de modernste productiemiddelen zoals onder andere 3-D tekenprogramma's, kan er een klant specifiek ontwerp gemaakt worden waarbij de nieuwste technieken worden gebruikt. 

Wij hebben product engineers die jarenlange ervaring hebben, maar ook jonge developers die met de laatste kennis recent hun opleiding hebben afgerond. Op deze wijze en met deze mensen ontwikkelen we producten die optimaal aansluiten bij uw logistieke keten. Een eenmaal ontwikkeld product wordt dan samen met u getoetst in de praktijk en waar nodig verder door ontwikkeld.

Innovatie door Scholte Metaa  Innovatie door Scholte Metaal

Zo komen we samen met u als klant tot een optimaal product dat een maximale bijdrage levert aan uw logistieke efficiency.

Innovatie met
Scholte metaal
Scholte Metaalbewerking is een bedrijf dat het verschil maakt.
Vacatures
TwitterFacebookLinkedIn

Scholte Metaal Video

Stuur ons een offerte